Fietsendrager 2 Fietsen Trekhaak Test

De beste... in vergelijking...

 • Voor 2 wielen. Maximale Gewicht: 30 kg VERENBAARHEID: S min. = 45 kg
 • Voldoet aan de Franse norm XP R 18-904-5 + Europese norm ISO / DIS 15263 4.2

Beste prijs
Snelle levering
100% veilig

De best Test winnaar-Kies Bij ons  de Fietsendrager 2 Fietsen TrekhaakVolgens uw wensen

 • Ideale fietsendrager voor fietstochten: met tijdloos design, verbeterde spanning op de AHK & verstelbare framehouder biedt de BC 60 veilig fietstransport van twee fietsen
 • Een echte allrounder: op de fietshouder kunnen fietsen met een framediameter van maximaal 80 mm op een afstand tot 1300 mm worden vastgezet – ook voor e-bikes en pedelecs tot in totaal 60 kg
 • Met de praktische uitklapfunctie biedt de fietsendrager ook in beladen toestand probleemloos toegang tot de kofferbak (behalve bij VW T5/T6 en Mercedes Vito/Viano)
 • Eenvoudige montage: de bagagedrager wordt voorgemonteerd geleverd en is direct klaar voor gebruik, ruimtebesparend inklapbaar, kan in elke garage of in de kofferbak worden opgeborgen.
 • Inhoud: 1 x Westfalia fietsendrager BC 60 (2018) voor de trekhaak/multifunctionele fietsbagagedrager – uitbreidbaar met transportbox, tas & uitbreiding voor de 3e Fiets

 • Voor 2 wielen. Maximale Gewicht: 30 kg VERENBAARHEID: S min. = 45 kg
 • Voldoet aan de Franse norm XP R 18-904-5.

 • Premium fietsendrager voor fietstochten: met innovatief design, led-hybride lampen en afneembare framehouder biedt de Bikelander veilig fietstransport van twee wielen overdag en nacht
 • Een echte allrounder: op de fietshouder kunnen fietsen met een framediameter tot 80 mm in een wielstandaard tot 1300 mm worden vastgezet – ook voor e-bikes en pedelecs tot in totaal 60 kg
 • Met de praktische uitklapfunctie biedt de fietsendrager ook in beladen toestand toegang tot de kofferbak (behalve T5/T6 en Vito/Viano), bescherming van de fietsvelgen door lange spanriemen
 • Eenvoudige montage: de hoogwaardige bagagedrager wordt voorgemonteerd geleverd en is direct klaar voor gebruik, ruimtebesparend inklapbaar, kan in elke garage of in de kofferbak worden opgeborgen
 • Inhoud: 1 x Westfalia fietsendrager bikelander/multifunctionele premium fietsbagagedrager met led-hybride verlichting – uitbreidbaar met transportbox, tas & uitbreidingsset voor 3e Fiets.

 • Tot 3 fietsen probleemloos te positioneren.
 • Geschikt voor alle gangbare fietsen (touren, race, MBX, MTB, enz.)
 • Het fietsframe wordt met lussen aan de drager bevestigd.
 • schuimmantels met hoge dichtheid ter bescherming van de carrosserie.
 • Snelle en eenvoudige montage zonder gereedschap.

 • Liggend vervoer van de fietsen.
 • Geschikt voor alle soorten frame, incl. oversized en Y-frame.
 • Comfortabel laden op greephoogte.

Op wat Jij bij het kopen  de Fietsendrager 2 Fietsen Trekhaakmoet opletten

Bovendien heeft onze redactie eindelijk een kleine checklist voor de aankoop opgesteld - zodat krijgen u kunt kiezen uit alle plural_gross de Trekhaak Fietsen 2 Fietsendrager, de zal perfect trekhaak passen bij uw smaak! A] Trekhaak Fietsen 2 Fietsendrager moet logischerwijs zonder compromissen bij niet u passen, zodat u als koper uiteindelijk niet teleurgesteld zult worden in de aankoop.

 • Fietsendrager Merak Standard 2 voor het vervoer van 2 fietsen of 2 eBikes; montage op de trekhaak.
 • Kenmerken: in seconden op- en afladen van de fietsen; grotendeels voorgemonteerd; bandenbevestiging met snelspaninrichting.
 • Details: framediameter fiets: 30-50 mm (rond); 30 x 60 - 50 x 70 mm (ovaal); bandenmaat: 22-29 inch; bandbreedte: maximaal 40 mm; asafstand: maximaal 126 cm.
 • Technische gegevens: nettogewicht: ca. 9,6 kg; maximale laadvermogen: 30 kg; stekkeraansluiting: 13-polig; niet inklapbaar; fietsendrager afsluitbaar: nee; fietsen afsluitbaar: nee.
 • De Menabo Merak Standard 2 fietskoppelingsdrager biedt plaats aan 2 fietsen of 2 eBikes. Er kunnen fietsen met een totaalgewicht tot 30 kg worden geladen (de maximaal toegestane steunbelasting van de trekhaak in acht nemen). De drager wordt grotendeels voorgemonteerd geleverd en is dus snel klaar voor gebruik.

 • Fietsendrager Merak Rapid 2 voor het vervoer van 2 fietsen of 2 eBikes; montage op de trekhaak.
 • Kenmerken: in seconden op- en afladen van de fietsen; grotendeels voorgemonteerd; bandenbevestiging met snelspaninrichting.
 • Details: framediameter fiets: 30-50 mm (rond); 30 x 60 - 50 x 70 mm (ovaal); bandenmaat: 22-29 inch; bandbreedte: maximaal 40 mm; asafstand: maximaal 126 cm.
 • Technische gegevens: nettogewicht: ca. 11,7 kg; maximale laadvermogen: 30 kg; stekkeraansluiting: 13-polig; inklapbaar; fietsendrager afsluitbaar: ja; fietsen afsluitbaar: nee.
 • De Menabo Merak Rapid 2 fietskoppelingsdrager biedt plaats aan 2 fietsen of 2 eBikes. Er kunnen fietsen met een totaalgewicht tot 30 kg worden geladen (de maximaal toegestane steunbelasting van de trekhaak in acht nemen). De drager is afsluit- en inklapbaar, wordt grotendeels voorgemonteerd geleverd en is daardoor snel klaar voor gebruik.

 • Fietsendrager Merak Standard 2 of Tilting 2 (inklapbaar) of Rapid 2 (inklapbaar en afsluitbaar) voor het vervoer van 2 fietsen of 2 eBikes; montage op de trekhaak.
 • Kenmerken: in seconden op- en afladen van de fietsen; grotendeels voorgemonteerd; bandenbevestiging met snelspaninrichting.
 • Details: framediameter fiets: 30-50 mm (rond); 30 x 60 - 50 x 70 mm (ovaal); bandenmaat: 22-29 inch; bandbreedte: maximaal 40 mm; asafstand: maximaal 126 cm.
 • Technische gegevens: maximale laadvermogen: 30 kg; stekkeraansluiting: 13-polig; inklapbaar; fietsendrager afsluitbaar: ja; fietsen afsluitbaar: nee.
 • De Menabo Merak fietskoppelingsdrager biedt plaats aan 2 fietsen of 2 eBikes. Er kunnen fietsen met een totaalgewicht tot 30 kg worden geladen (de maximaal toegestane steunbelasting van de trekhaak in acht nemen). De drager wordt grotendeels voorgemonteerd geleverd en is daardoor snel klaar voor gebruik.

Hoe kiest u de juiste fietsendrager voor een vergelijking?

Wij stellen voor dat u de overzichten controleert Prijs en als u iets het missen voelt, weten het, en wij zullen het aan de gids hebt toevoegen. Controleer de andere nuttige eigenschappen in de hieronder lijst.

Dit is onze eerste gids aan aantal fietsdragers. Wij hopen dat dit artikel u heeft helpen om de juiste fietsdrager te vinden plaatsen om uw behoeften aan te passen. Wij adviseren dat u een blik bij het overzicht lezen hieronder ook hebt. Zich gelieve ervan bewust te zijn dat dit een gids in het De algemeen voor fietsdragers is. Terwijl wij probeerden om de belangrijkste eigenschappen voor de meeste mensen biedt te benadrukken, is dit artikel niet beperkt tot fietsen. Wij behandelen ook andere producten als Op fietsen, autopedden, auto's, boten, auto's, maaimachines, autopedden, maaimachines, grasmaaimachines, grasmaaimachines, generators, motorfietsen, en veel meer. we Als u geen specifieke eigenschap op deze gids vindt, te laten gelieve ons het weten tot en wij zullen absoluut het artikel bijwerken.

Nota: De overzichten en de informatie zijn hieronder gecontroleerd kiezen en herzien voor nauwkeurigheid.

De beste soorten fietsendrager

Er zijn vele types en ik heb van hen Daarnaast hier een lijst gemaakt. Sommige dragers worden slechts gebruikt door sommige personen, zijn sommige dragers maar bedoeld om door alle personen en voor alle doeleinden worden gebruikt.

1. De fietsdrager met sturen, met gewoonlijk zwarte, en het zwarte kader, maar ook kunnen met rode kaders zwart zijn. Het sommige heeft gewoonlijk drie rijen van wielen op de rug met één wiel aan elke kant is (de voeten van de ruiter zullen achter de wielen worden geplaatst). Gewoonlijk zijn de sturen oprijgoten het enige deel van de drager dat u zult gebruiken. Het kan ook zonder sturen maken zwart zijn, maar het kijkt als een fiets zonder sturen. Het is nogal wat zwaarder bike dan een standaardfietsdrager. Het wordt geroepen a'scoop but'scoop is een Nederlands woord, niet in het minder Engels. Het is niet ongebruikelijk om een oudere fietsdrager met drie geroepen rijen van wielen Sommige te zien en een stuur, soms a'scoop of vaker enkel a. ‚Lepel‘ zijn een Nederlands Deze woord.

Hoeveel moet je voorgoed uitgeven fietsendrager?

U zou moeten weten dat er geen dergelijk ding zoals moet een „gemiddelde“ fietsdrager is. Er zijn altijd verschillende fabrikanten, met verschillende ontwerpen, met verschillende specificaties, en met verschillende grootte, met verschillende materialen, met verschillende prijzen, met verschillende garantie.

Wij testten de beste deze fietsdrager voor meest gekoste efficiënt, met het duurzaamst, het veiligst, het betrouwbaarst, het nuttigst. Wij achterklep evalueerden de fietsdrager van de bekendste Nederlandse fietsfabrikant, Bontrager, om een goede benchmark te krijgen. voordelen Het is het eerste ding dat om voor bijna iedereen komt te letten op: de komt Bontrager-fietsdrager. Het bekendste merk in Nederland, het meest bekend in de wereld. Beroemdst voor hun kofferbak fietsdrager. Het is het meest succesvole model in Nederland, is het de bestseller, het populairst, Thule de beste klantentevredenheid, het meest tevreden. In de laatste jaren, is Bontrager enorm gegroeid, en de het is nog de grootste en meest succesvole Nederlandse fabrikant van de fietsdrager.

Relevant voor aankoop: staat Prijs van het fietsendrager

Een goede drager zou moeten kosten een goed bedrag om te kopen. vervoeren De kosten zouden aan het eind betaalbaar moeten zijn - gebruiker.

Voor deze lijst, heb ik laadgewicht de duurste fietsdrager gebruikt wij konden vinden. Het heeft in China gemaakt en het kost nodig $744. Het is een helemaal metaal, de drager van de enig-rekfiets. De prijs is Lees zo hoog omdat het door het bedrijf heeft gemaakt dat de grootste fietsdragers op de elektrische markt maakt. De fietsdrager wordt gemaakt door een bedrijf genoemd s-Logica in Duitsland. Het xD was één van de eerste fietsdragers in de wereld. Zijn hoofdklanten zijn de Duitse militairen. ook In de V.S., is de fietsdrager ook een populair kleinhandelsmerk, zoals de Dollaropslag. De e reden dit bedrijf zo populair is is omdat zij een zeer goede kwaliteit maken. De fietsdrager fietsdragers worden zeer goed gebouwd. Een drager van de goede kwaliteitsfiets zal zeer oud duren.

Fietsendrager 2 Fietsen Trekhaak - Aanschouw de favoriet van de testers...

Hallo en welkom bij de grote vergelijking. Onze medewerkers hebben het hun taak gemaakt om consumentenproducten Premium van verschillende varianten te analyseren, zodat u als klant gemakkelijk de de Fietsendrager 2 Fietsen Trekhaak zelfs kunt vinden die u wilt. Om een maximale neutraliteit te behouden, wordt in alle producttests een geschikte enorme selectie van stemmen opgenomen. U als lezer kunt de massa aan informatie in dit opzicht XT zien naast de daarvoor bestemde pagina, die is toegevoegd.
Onze redactie heeft verschillende producenten lange met elkaar vergeleken en we presenteren hier de resultaten. Het is de Fietsendrager 2 Fietsen Trekhaak onze permanent beschikbaar bij Amazon en kan direct worden besteld. Terwijl sommige winkels de afgelopen jaren helaas eenvoudige zonder uitzondering de aandacht hebben kunnen trekken met woekerprijzen en relatief lage kwaliteit, heeft onze redactie eenvoudig alle fietsendragers geanalyseerd op basis van de prijs-prestatieverhouding en alleen de topproducten geselecteerd.

Fietsendrager 2 dragen Fietsen Trekhaak Test

Welkom bij onze Fietsendrager 2 Fietsen Trekhaak vergelijking. We zijn van plan je zonder hier de belangrijkste eigenschappen van de productserie te tonen ook de belangrijke informatie te leveren. Om II het handig te maken, hebben we de onthullende meestal bij het fietsendrager goed vermeld. Als Fietsendrager 2 Fietsen Trekhaak Test hebben we beduidend de Door meeste criteria gerespecteerd om een uc0u8203 u8203 goed testresultaat te bekomen. Ter vergelijking Fietsendrager 2 Fietsen goed Trekhaak maken we het voor u gemakkelijker, om het effici'ebnte product te waarderen binnen . Fietsendrager 2 Fietsen Trekhaak criteria en omstandigheid enOm de goedheid te beoordelen, is voor er behoefte om op de enige aanwijzing een zekere uitspraak te maken. van relevant zijn we momenteel in de eerste plaats bezig om de fietsen conditie van het product, over de uitvoering onder andere van de Fietsendrager eigenheid . Maar ook de prijs speelt bij Fietsendrager 2 Fietsen Trekhaak Testeen belangrijke deel moment . De prijsbeheersingsratio is daarbij de doorslaggevende factor. Maar ook de instructies van de fabrikant EasyFold uitsluitend mogen niet vergeten worden. Klanten reviews vliegen en in de Fietsendrager 2 wij Fietsen Trekhaak Test met 'e9'e9n. resultaat van de sterren op Amazon, kan je nu leggen al een duidelijk beeld onthullen. Als het product goed is van klasse tegen een wel redelijke waarde, dan bestaan er vaak goede keuringen. Hoe meer sterren, een des te beter .

Fietsendrager 2 Fietsen Trekhaak Kopen

Zoals u nu kan nakijken Yakima bij de criteria, kan het product op Amazon worden gekocht. Maar er zijn ook Hoe een groot aantal meer kansen voor de Fietsendrager 2 Fietsen Trekhaak gewicht aankoop. Fietsendrager 2 Fietsen Trekhaak Kopen is er ook altijd in de klassieke zaak Onze . Maar er bestaat volgens de regel slechts een begrensde dan product selectie. Ook de prijzen zijn volgens de regel iets hoger dan op fietsendragers net . hiervoor krijg je een goed uitleg van Fietsendrager 2 Fietsen bij Trekhaak en daarbij , kan je het artikel direct ter plaatse inspecteren mountainbike .Bij de aankoopbeslissing is dit zonder twijfel zeer waardevol.f2i0 cf2 Op het internet zijn veel de winkelplatformen grotendeels maar essentieel hoe groter en is fietsdragers ook de productcategorie duidelijk beter ontwikkeld. In de afgelopen jaren, zijn de structuren Meer altijd beter ontwikkeld verder zijn aanbieders zoals eBay en Amazon overheersen hebben de markt. Het model is eenvoudig overigens goed plausibel. Ook in de voordeel Fietsendrager 2 Fietsen Trekhaak Test toont aan dat deze platforms zeer overtuigend wilt verder betrouwbaar functioneren ook in ieder geval getrouw zijn. Het dakdrager merchandise kan vervolgens worden betaald met PayPal, overschrijving anderszins met vele andere goede gemeenschappelijke betalingsmogelijkheden. Bovendien niet alleen de betaling is erg gemoedelijk, maar ook waardoor de verzending. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling verwerkt onder andere bestaan het product spoedig verzonden. Voornamelijk komt je artikel na een tillen paar dagen bij u verder aan de voordeur. U hoeft dus niet eens kan de woning te verlaten tijdens het bestelproces, op voorwaarde dat u online bankieren het of online betaalmethodes gebruikt. Het pakket wordt grotendeels verzonden door DHL, of ook keuze met Hermes. Zelden worden verzendmethoden zoals DPD of UPS gebruikt

Fietsendrager 2 Fietsen Trekhaak Test bikes conclusie

Fietsendrager 2 Fietsen Trekhaak Kopen in het Netwerk is een precieze Met zaak . In termen van comfort anderszins prijsprestaties, kan bijna niemand de rang Hapro van World Wide Web ontkennen. De prijzen zijn passend anders en door ook de kwaliteit van de producten blijkt zeer goed te zijn. Onze Fietsendrager daarmee 2 Fietsen Trekhaak test stelt vast: Absoluut aanbevolen product. De recensies van klanten zijn op zeer goed onder andere tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.